content image
This phantom sticky

Schoonheidsbehandelingen voor mannen

Schoonheidsbehandelingen worden steeds populairder onder mannen en dat is niet gek. Ook mannen willen zolang mogelijk genieten van een goed verzorgd uiterlijk. Omdat de mannenhuid verschilt van die van vrouwen, heeft deze huid andere verzorging nodig. Je leest alles over de mannenhuid in mijn nieuwe blog!

Mannenhuid vs. Vrouwenhuid

De huid van mannen is zo een 15% tot 25% dikker dan die van vrouwen. Zij hebben meer haarvaatjes en zenuwuiteinden in de huid en de onderhuidse vetlaag is dunner, hierdoor ervaren mannen sneller pijnprikkels.

Doordat de meeste mannen zich iedere dag scheren, is de pH-waarde lager, namelijk rond de 6,5. Een lagere pH-waarde betekent ook een lagere afweer tegen bacteriën. Tel daar nog eens bij op dat de talgproductie hoger is dan bij die van vrouwen, en de ideale omstandigheid voor de p-bacterie (bacterie die acne veroorzaakt) is geboren. Daarom hebben vaker mannen last van heftige acne dan vrouwen.

Mannen zweten meer en meer zweet betekent ook meer verdamping. Het vocht in de huid wordt minder goed opgeslagen, met als resultaat een droge huid.

Huidverzorging voor mannen

Omdat er toch behoorlijke verschillen zijn tussen de vrouwen-en mannenhuid, is het logisch om de mannenhuid anders te behandelen. Jean D’Arcel heeft een speciale herenlijn die specifieke werkstoffen bevat, afgestemd op deze huid.

De Jean D’Arcel Homme lijn is een rijke anti-aging verzorging, en zorgt ervoor dat de huid strakker wordt en lijntjes en rimpeltjes gladder worden. Ook wordt de huid gekalmeerd en gehydrateerd en zorgen magnesium en calcium ervoor dat de huid wordt versterkt. De Jean D’Arcel Crème Anti-Age Homme zorgt ervoor dat het huideigen regeneratievermogen wordt gestimuleerd.

Schoonheidsbehandelingen voor mannen

Jean D’Arcel biedt een uitgebreide salonbehandeling aan uit de Homme lijn. Deze behandeling bestaat uit:

  • Dieptereiniging met enzymatische peeling.
  • Minerealen concentraat.
  • Hydraterende massage.
  • Oogverzorging.
  • Afsluitend een hydraterende emulsie.

Wil jij ook zolang mogelijk genieten van een gezonde huid, zonder rimpels en lijntjes? Of heb je last van acne en wil je dit met resultaat behandeld hebben?

Neem dan contact op met schoonheidssalon Beautynez in Wateringen, voor resultaatgerichte huidverbetering! Klik hier.