content image
This phantom sticky

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reviews Schoonheidssalon Beautynez

U leest op deze pagina een aantal reviews van klanten. Meer reviews lezen? Bezoek dan de Treatwell pagina (Klik hier).

content image
content image
content image
content image

''Hele fijne detox behandeling gehad bij Agnes. Eerst uitgebreid gesproken over wat mijn wensen waren en vervolgens heeft zij daar haar behandeling op aangepast. Nu thuis verder met de bijbehorende producten en mijn huid reageert er goed op. Tot zover heel tevreden''.

Lorisa
7-6-2017

''Vandaag een manicure gehad bij Beautynez en die behandeling is prima bevallen. Professionele behandeling in een mooie salon. Even heerlijk tot rust gekomen''.

14-3-2017

''Weer een fijne gezichtsbehandeling gehad. Goed gevoel, prettige sfeer en een fantastisch resultaat. Ook het harsen met het nieuwe materiaal is nagenoeg pijnloos en ook hier een prima resultaat.

Agnes Bedankt''!

Francis van der Heijde
10-8-2017

''Een aantal weken geleden ben ik begonnen met de fruitzuurpeelings bij Agnes. Mijn huid is gewoon nu al zoveel verbeterd! Ik heb zoveel verschillende producten gebruikt, maar eindelijk heb ik iets gevonden dat werkt namelijk Dr. Tadlea. Ben er superblij mee. Kan het een ieder aanraden om een keer langs te komen en het zelf te ervaren. De schoonheidsbehandelingen zijn geweldig en vooral het groene thee masker, het is zo lekker voor je huid. Echt een verwennerij bij Beautynez''!

18-4-2017