content image
This phantom sticky

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Microdermabrasie Wateringen

Dé huidverbeterende en verjongende schoonheidsbehandeling van dit moment? Een behandeling die écht voor zichtbare resultaten zorgt en waarmee je veel uiteenlopende huidproblemen behandelt, zoals acne, pigmentvlekken of rimpels? Ga dan voor de microdermabrasie behandeling van Schoonheidssalon Beautynez in Wateringen!

Microdermabrasie, wat is dat?

Microdermabrasie is een peeling, waarbij met behulp van microkristallen de bovenste huidcellen van de huid worden verwijderd. Microdermabrasie wordt uitgevoerd met behulp van een apparaat, vandaar dat het ook wel een mechanische peeling wordt genoemd. De behandeling is volledig pijnloos en 100% veilig.

Schoonheidssalon Beautynez werkt met het beste microdermabrasie apparaat van Nederland, namelijk de SkinPeeler van het gerenommeerde Duitse bedrijf Reviderm. Reviderm microdermabrasie mag alleen worden uitgevoerd door een gecertificeerd microdermabrasie specialist.

Je bent in de beste handen bij Schoonheidssalon Beautynez!

Microdermabrasie, wat doet het?

Doordat de verhoornde cellen van de huid worden verwijderd, wordt de huideigen elastine- en collageenproductie gestimuleerd. Collageen en elastine zorgen voor een stevige en elastische huid. Helaas neemt vanaf het 25e levensjaar de productie van collageen en elastine af, waardoor al snel de eerste rimpeltjes zichtbaar worden. Microdermabrasie is dus een zeer geschikte behandeling voor het verjongen van de huid.

Daarnaast zorgt het apparaat ervoor dat de huid lichtelijk vacuüm wordt gezogen. Door deze micromassage worden de diepere huidlagen ontspannen en is de huid beter in staat afvalstoffen af te voeren. Ook voor de acnehuid biedt microdermabrasie de oplossing.

content image

Voor welke huidproblemen is microdermabrasie geschikt?

  • futloze, droge en ruwe huid;
  • pigmentvlekken;
  • zonbeschadigde huid;
  • actieve acne-huid, vette huid;
  • acne-littekens;
  • fijne lijntjes, verslapte huid en ondiepe rimpels;
  • vergrote poriën;
  • littekens;
  • rokershuid.

Microdermabrasie resultaten

De resultaten zijn direct na de eerste behandeling zichtbaar. Voor de beste resultaten is het aan te raden deze behandeling in kuurverband te doen.

Microdermabrasie tarief

Per behandeling van 75 min € 99,-

Kuur van drie behandelingen € 279,-

Kuur van zes behandelingen: € 550,-

Microdermabrasie in Wateringen? Boek dan nu je afspraak bij de door Reviderm gecertificeerde schoonheidssalon Beautynez!