content image
This phantom sticky

Huidverjonging Wateringen

Schoonheidssalon Beautynez in Wateringen is gesprecialiseerd in huidverjongende behandelingen. Door te werken met de top cosmeticamerken van dit moment en door continue scholing op het gebied van huidverbetering- en verjonging, kan ik uw huid zichtbaar verjongen en verbeteren.

Tijdens de intake en na analyse van uw huid en vraag/probleem, bepaal ik in samenspraak met u de gewenste behandeling(en).

Het huidverouderingsproces

Vanaf het 25e levensjaar begint de huid tekenen van huidveroudering te laten zien. Dit komt doordat de huid minder collageen, elastine, vet en vocht gaat produceren. Collageen en elastine zijn eiwitten in het lichaam, die zorgen voor een strakke en stevige huid. Daarnaast zijn vocht en vet zeer belangrijk voor de huid. Zo zal een tekort aan vocht droogte lijntjes veroorzaken en een tekort aan vet (talg) zorgt ervoor dat de huid minder goed is beschermd tegen uitdroging en bacteriën.

Tekenen van een ouder wordende huid

  • Rimpels en lijntjes.
  • Verslapping.
  • Grove poriën, slechtere huidstructuur.
  • Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken.

De huidverjongende behandelingen bij Schoonheidssalon Beautynez in Wateringen zijn er allemaal op gericht om de kwaliteit van de huid te verbeteren. Door deze verbetering zult u zichtbare resultaten zien; rimpels verminderen, de huid ziet er stralend en gezond uit, pigmentvlekken nemen af en de gezichtscontouren zijn strakker.

Behandelplan huidverjonging

Het beste resultaat garandeer ik door middel van het behandelplan. Ik nodig u graag uit voor een intakegesprek, zodat ik u precies kan vertellen wat de huidige huidconditie is en wat er voor nodig zal zijn om deze conditie te verbeteren (denk hierbij aan de nodige schoonheidsbehandelingen en producten voor thuisgebruik).

content image

ARCELMED voor zichtbare huidverjonging

ARCELMED is professionele cosmetica , vervaardigd volgens bijzonder zorgvuldige procedures en met combinaties van werkzame stoffen. Het moderne verzorgingssysteem biedt oplossingen voor een succesvolle verbetering van het huidbeeld, de verzorging van een geprikkelde, gevoelige huid, pigmentstoringen en de voor- en nazorg van dermatologische en esthetisch-plastische ingrepen.

Met het ARCELMED verzorgingsprogramma worden niet allen rimpels en lijnen vermeden, maar ook het verlies van elasticiteit tegengewerkt, zodat de huid haar vastheid en steun terug krijgt.