content image
This phantom sticky

Huidverbetering Wateringen

De huid is ons belangrijkste visitekaartje. Heeft u bijvoorbeeld last van acne, couperose of een vermoeide en doffe huid? Dan zult u zich niet lekker in uw vel voelen. Alleen het gebruik van crèmes en andere cosmetica zal deze problemen helaas niet oplossen. Een professionele, huidverbeterende behandeling bij Schoonheidssalon Beautynez is dan de beste optie.

Voor wie zijn huidverbeterende behandelingen geschikt?

Veel mensen hebben problemen met hun huid. Naast huidaandoeningen zoals pigmentvlekken, acne en couperose, wordt de huid vanaf het 25e levensjaar ouder. De aanmaak van collageen en elastine gaat met rasse schreden achteruit, waardoor de huid langzaam aan tekenen van huidveroudering laat zien.

Een huidverbeterende behandeling is dus zeer geschikt voor de huid met;

Daarnaast is het bij een huidverbeterende behandeling mogelijk om doelgericht de huid te verjongen.

Huidverbetering komt van twee kanten

Alhoewel de schoonheidsbehandelingen in de salon de huid zichtbaar zullen verbeteren, is het ook belangrijk dat u thuis verder gaat, door middel van de juiste producten. Het gebruik van verkeerde producten, die bijvoorbeeld niet passen bij uw huidconditie, zullen de huid verder uit balans brengen. Het resultaat is een huid die nog meer te kampen heeft met huidproblemen.

Om daadwerkelijk snelle en zeer goede resultaten te bereiken, geef ik u advies over welke producten hieraan bijdragen.

Met een huidverbeterende behandeling en producten help ik u ongeacht uw leeftijd aan een mooie, stralende huid.