content image
This phantom sticky

Couperose Wateringen

Heeft u last van uitgezette rode/ en of blauwe bloedvaatjes in het gezicht? Dan heeft u waarschijnlijk last van couperose. Couperose is een onschuldig verschijnsel, maar kan door sommige mensen als cosmetisch storend worden ervaren. Gelukkig valt er met de juiste schoonheidsbehandelingen en thuisverzorgingsproducten genoeg te doen zodat de couperose zichtbaar zal verminderen.

Hoe ontstaat couperose?

Wanneer de oppervlakkige adertjes in de huid slapper worden, kunnen ze gaan verwijden. Het bloed dat door de adertjes stroomt wordt dan zichtbaar. Couperose komt vaker voor bij mensen met een lichte huid, vanaf de 30 jaar.

De volgende factoren kunnen couperose verergeren:

  • Alcoholgebruik
  • Zonlicht
  • Erfelijkheid
  • Temperatuurschommelingen
  • Gebruik van corticosteroïd bevattende crèmes of zalven op het gezicht

Producten & schoonheidsbehandelingen tegen couperose

De speciale producten en schoonheidsbehandelingen tegen couperose van Jean D’Arcel verzorgen intensief de gevoelige en roodgekleurde huid. Een adstringerend anti-couperose complex helpt om de aderwanden te verstevigen en zo zichtbare roodkleuring te reduceren.

Kleurneutraliserende interferentiepigmenten verbergen ook optisch de roodgekleurde huidzones. Zonder parabenen, kleurstoffen, minerale olie en PEG-houdende emulgatoren.

content image