content image
This phantom sticky

Acne Wateringen

Wist u dat acne het meest voorkomende huidprobleem van de wereld is? U bent dus niet de enige die hiervan last heeft, en alhoewel acne vooral wordt geassocieerd met tieners, kunt u ook op latere leeftijd nog last hebben van puistjes, mee-eters en ontstekingen.

Hoe ontstaat acne?

Acne ontstaat door een overproductie aan talg (vet) dat wordt geproduceerd in de talgklieren. In feite is talg helemaal geen schadelijke stof, het zorgt er namelijk voor dat onze huid lekker soepel blijft en niet uitdroogt. Wanneer er echter te veel talg op de huid ligt, zal de huid verstopt raken. Ophoping van dode huidcellen aan het oppervlak van de huid en aan de binnenkant van de porie belemmert de vrije uitvloeiing van talg over de huid.

De bacterie Proprionibacterium acnes (P. acnes) vind talg maar al te fijn, waardoor de bacterie zich zal vermenigvuldigen. Hoe meer talg, hoe meer propionibacterium op de huid. De P-bacterie en de verstoppingen die ontstaan door een te veel aan talg, zorgen uiteindelijk voor acne.

Acnebehandelplan

Mee-eters, puistjes, littekens en andere oneffenheden kunnen goed worden behandeld door middel van een professionele acnebehandeling bij Schoonheidssalon Beautynez in Wateringen. Afhankelijk van het soort acne en uw wensen, wordt er een behandelplan opgesteld, waarin staat vermeld hoeveel behandelingen en welke producten zullen leiden tot het snelste resultaat. Daarnaast geef ik u graag advies over hoe de huid thuis verzorgd dient te worden en welke voeding van invloed kan zijn op acne.

content image

Jean D'Arcel Purifiante lijn - Zichtbare vermindering van uw acne

Het grondig en op de juiste manier reiniging van de acne huid is erg belangrijk. Voor het reinigen van de huid heeft Jean D’Arcel zeer milde, maar effectieve producten samengesteld, die de huid niet uitdrogen.

De intensief kalmerende crèmes, serums, maskers en lotions bezitten antibacteriële werkstoffen en ingrediënten die de gestreste huid verzorgen. Het doel is kleinere poriën en een schone, heldere uitstraling met een frisse en goed gehydrateerde huid.